luni, 4 decembrie 2017

Definitia voluntariatului

Voluntariatul poate fi văzut din mai multe unghiuri, în funcție de fiecare. Care este cadrul legal care reglementează voluntariatul? Legea voluntariatului versiunea 20(în vigoare).

Voluntariatul Un prim pas in cariera. Voluntariatul este activitatea desfăşurată din proprie iniţiativă, prin care o persoană fizică îşi oferă timpul, talentele şi . Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru voluntariat din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, DN, MDN . Voluntariatul – scoala vietii pentru dezvoltare profesionala.

Voluntariatul inseamna mai mult decat orice definitie, investitia in propria . Definitii te asigur ca sunt foarte multe, spuse de oameni mari: Voluntariatul este activitatea de interes public desfasurata din . Legea voluntariatului din România (2001) defineşte voluntariatul ca fiind activitatea de interes public desfăşurată. Voluntariatul este activitatea desfăşurata din proprie iniţiativa, prin care o persoana fizica îşi oferă timpul, talentele si . Voluntariatul este activitatea desfăşurată din proprie iniţiativă, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare