miercuri, 20 decembrie 2017

Program selgros ploiesti sarbatori

Produse alimentare si nealimentare in magazinele Selgros CashCarry din Romania. Consulta cataloagele si ofertele magazinelor Selgros din Romania! Produse alimentare și nealimentare.

Program de lucru: Luni - Sâmbătă: 07:00-22:0. Selgros este unul din cei mai mari retaileri de talie europeană ce funcţionează în sistem cash and carry. Adresa, informatii de contact cash carry Selgros, programul de functionare si orarul de lucru Selgros fabrica british american tobacco, Ploiesti, Prahova.


La Selgros, programul se termină la ora 16.

Pe decembrie şi ianuarie, programul se termină la ora 22. Craciun si de Revelion: Carrefour, Lidl, Cora, Selgros, Metro, Kauflan. Cotroceni si Cora din AFI Ploiesti sunt deschise si pe decembrie si ianuarie, . Daca vrei sa afli care va fi calendarul de program de sarbatori. Selgros – gasesti aici programul actualizat; Metro – programul este afisat pe . Programul magazinelor de Sarbatori.


Pana la ce ora sunt deschise Carrefour, Cora, Auchan, Metro si Selgros pana de Craciun . Program Selgros de sarbatori, Craciun si Anul Nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare