joi, 7 decembrie 2017

Cutii carton pentru mutat

Producem ambalaje si cutii carton de orice tip si dimensiuni: cutii clasice, cutii pizza, cutii transport, ladite carton, cutii cu autoformare. Bun venit in categoria Cutii depozitare carton. Online si in cele magazine poti gasi gama variata de Cutii depozitare carton.

Cutii din carton - Cutii de carton rezistente si ieftine! Cutii de carton rezistente si ieftine! Cutii carton cu imprimare gratuita.


Daca te-ai mai mutat stii ca a cumpara cutii de carton, a le asambla cu banda adeziva si apoi a impacheta lucrurile poate fi un proces complicat si costisitor.

Alege din 1oferte pentru cutii carton. Cutii carton - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cutii de carton, zeci de mii de modele ce pot fi livrate în aceaşi zi în toată ţara. Bandă adezivă personalizată, folie cu bule, pungi ziplock, colţari din carton etc.


Prin proprietatile sale – greutate redusa,, rezistenta mecanica mare,, buna protectie a marfurilor impotriva . Sunt cutii executate pentru produse de volume şi greutăţi mari. Cutiile mari sunt confecţionate din carton ondulat tip V (CO5). Ele constituie o soluţie modernă, . Cutiile de transport sunt utilizate pentru depozitarea şi transportarea celor mai diferite produse în vrac sau împachetate optimizate în vederea utilizării maxime a . Important: Preţurile sunt valabile pentru magazinul din Bucureşti şi au caracter informativ, fără valoare contractuală. Cutii pentru depozitare secundară. Craipack oferă o gamă diversificată de ambalaje din carton, cu posibilitatea de imprimare a cutiilor.


Capacitatea noastă de producţie depăşeste 20. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria AMBALAJE. Preturi pentru AMBALAJE de la lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare