vineri, 8 decembrie 2017

Locuri de munca bucuresti necalificati cu cazare

Angajam muncitori calificati si necalificati montaj pereti cortina si fatade ventilate cu carte de munca, salariu de la 2. Locuri de munca - oferte full time. Firma de constructii din Bucuresti, angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul.

Cum scrie si sus am nevoie de zidari si necalificati pentru marirea echipei caut oameni cu bun simt si chef de munca ofer cazare si un salariu f bun ! Muncitori Necalificati în Bucuresti OLX. Angajez muncitor necalificat, ofer cazare! Locuri de munca pentru muncitori calificati si necalificati.

Locuri de munca in Iulius Mall- Timisoara, OFERIM SI CAZARE ! Cau loc de munca in sudura confectii metale in bucuresti si cazare. Locuri de munca Lucratori productie - depozit - logistica. Bucuresti, Timis, Valcea si Suceava. Depozit de cherestea situat pe sos fundeni angajeaza incarcator - descarcator. Ofer cazare,fara masa, salariu 1500-18Ron.


Anunturi Locuri de munca oferte munca necalificata din Romania si toata diaspora romaneasca din strainatate.

Se asigura masa cazare si transport din tara pana la locul de munca. Germania Dispunem de locuri pentru necalificati in sere la. Anunturi pe publicu locuri de munca in constructii, arhitecti, designeri sau proiectanti. Caut muncitori calificati si necalificati constructii finisaje.


De la locuri de munca in strainatate si pana la joburi pentru persoane calificate si necalificate in Romania, Lajumate. Locuri de munca necalificat - vezi lista completa de oferte locuri de munca necalificat in Romania si strainatate. Experienta in domeniul hotelier Cazare asigurata de la € 210. Locuri de munca pentru doamne si domnișoare (2017-03-08:17) Comments 1. Caut urgent munca necalificata pentru femeie. Ofer locuri de muncă în străinătate în construcţii, contract de muncă până în decembrie.


Se oferă un salariu de 9euro, ore suplimentare, cazare, masă. Bucureşti angajează vânzătoare, experienţă minim ani. Caut muncitori necalificaţi pentru construcţii în Spania contract luni, salariu 8euro la lunã, plecare . DULGHERI angajeaza firma constructii, cu contract de munca pentru santier Bucuresti. Se ofera cazare doar daca este cazul.


SE OFERA PENTRU BUCURESTI DE LOCURI DE MUNCA PT RIGIPSIERI. DE MUNCA , CAZARE IN CONDITII DE SANTIER , DOUA MESE CONTR. Group-Construct angajeaza personal calificat si necalificat pentru montat de gresie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare