miercuri, 6 decembrie 2017

Locuri de munca cluj sofer categoria b

Sofer Joburi disponibile in Cluj pe Indeed. Sofer Categoria B Joburi disponibile in Cluj pe Indeed. Sofer Joburi disponibile in Cluj-Napoca pe Indeed.

Angajam tineri soferi cu permis cat B , in domeniul curieratului. Angajam Sofer pentru autoutilitară de 3. Preferabil cu experiența și din Jud Cluj Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX. SOFERI categoria C (+E) - distributie interna.

Căută-ți locul de muncă: soferi categoria b în Cluj-Napoca. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 55. Pastreaza autoturismul alocat in conditii bune atat tehnic cat si estetic.


Cautam sa angajam urgent soferi cat. C+E cu varsta maxima de ani si cunostinte de limba la nivel conversational pentru Germania, Italia, Cehia, .

Găsește toate locurile de muncă în România și străinătate. Firma de paza angajează șofer Cat B, CU DOMICILIUL IN CLUJ-N,program ore zi. Locuri de munca in Romania si Straintatate. Anunțuri gratuite Locuri de muncă din pe Lajumate. EUR Cautam sofer categoria B pentru curierat in Germania Germania Acum ore . Angajam sofer categoria B - Cluj-Napoca 9:pm.


Loc de munca Sofer categoria B la Manpower Romania - Postat la:. Nivel salarial: Confidential; Localitate: Cluj Napoca; Tara: ROMANIA . Angajez sofer pentru distributie in orasul Cluj. Cerinte: permis categoria B,domicilul in orasul Cluj Relatii la tel . Căută-ți locul de muncă: soferi categoria b în Dej, județul Cluj.


Vezi de locuri de munca in sofer+cat+b disponibile chiar acum pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare