luni, 4 decembrie 2017

Transport maritim

Transportul pe apă este activitatea de a transporta persoane sau bunuri peste suprafața apei. Transportul naval are o serie de caracteristici care îl diferențiază de alte moduri de transport:. Transportului maritim îi revine un rol esențial în realizarea circulației .

Sunt nave, în înțelesul prezentei ordonanțe, navele maritime și fluviale . Cargou sau cargobot este denumirea unei nave destinată transportului de. Flota de transport maritim a unei națiuni este formată din nave operate de echipaje civile pentru a transporta pasageri sau mărfuri de la un loc la altul. Le transport maritime est le mode de transport le plus important pour le transport de marchandises (marine marchande).

Le transport de personnes par voie . Franța, infrastructura de transport este foarte bine dezvoltată cu un număr mare de kilometrii de cale ferată, autostrăzi și drumuri naționale și peste 4de . Ship transport is watercraft carrying people (passengers) or goods (cargo). Maritime tradition dictates that each day be divided into six four-hour periods. Three groups of watch keepers from the engine and deck departments . Transportul maritim s-a dezvoltat odată cu economia mondială.


Transportul maritim reprezintă principalul mijloc de transport pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare