joi, 7 decembrie 2017

Covor din ciucuri

Un covor handmade din ciucuri colorați ar putea fi proiectul perfect de care să vă apucați într-o perioadă mai liberă a vieții dumneavoastră. Cat de simplu e sa confectionezi un covor din ciucuri? Invata sa faci din mohair cei mai draguti si mai colorati ciucuri.

E simplu si rezultatele sunt grozave. Un covor din ciucuri de lana hand-made este usor de confectionat, moale si, daca doriti, foarte colorat. Iar pentru cei mai indemanatici, dar si . Unul dintre aceste elemente este covorul care, în funcție de textură, stil și.

Covorul - accesoriul care poate transforma o întreagă cameră. Vand covor din ciucuri lucrati manual. Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul Adaugat La 00:0 februarie 201 Numar anunt: 83748866. Mai multe Casa si Gradina in magazinul Artcreation pe Breslo. Modelul vesel al acestui covor de lână oval de culoare alb-grena va aduce un plus de culoare și prospețime în livingul dvs.


Ciucurii sunt indragiti de toata lumea, sunt draguti si usor de confectionat. Pot fi folositi in diverse maniere si le poti gasi orice intrebuintare. Unul dintre cele mai simple, dar și de efect proiecte, este să realizezi un covor din ciucuri colorați.

Tot ce ai nevoie este de folie antiderapantă . Covor realizat din lana, se face pe camanda marimea si culoarea. This Pin was discovered by Simona Mocioi. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. V-ați întrebat vreodată cum se face un covor? Totuși nu am reușit să ajungem încă la o țesătorie și nici nu ne-am luat un utilaj . Covoras handmade din ciucuri, Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice valoroase de colectie vechi.


Incearca sa fii chiar tu acea persoana, covorul creat de mana are un profil aparte,. Am pe lista de ceva timp un covor din ciucuri. Inca ii strang pentru o super pufosenie de covor pe care sa stau lenesa la caldurica. Fac covoare handmade din ciucuri de toate dimensiunile si culorile. Pentru comenzi, contactati-ma la numarul de telefon afisat.


Adaugat la 22:0 Ianuarie 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare