joi, 28 decembrie 2017

Plexiglas dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PLACI POLICARB COMPACT, PLEXIGLAS SI PVC. Plexiglass incolor 1025x1015xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PLACI POLICARB .

Plexiglass incolor 3050x2050xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Placi policarb compact, plexiglas si pvc. Profile si accesorii policarbonat.

Alege din oferte pentru plexiglas. Plexiglas - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Bun venit in categoria Policarbonat si plexiglas. Online si in cele magazine poti gasi gama variata de Policarbonat si plexiglas. Salutare, unde gasesc si eu niste plexiglass de 4mm ? M-am hotarat sa imi construiesc singur o cacasa de plexiglas avand in vedere pretul uneia gata facuta in jur de 3USD.


Material plastic rigid cu o foarte buna rezistenta si capacitate buna de prelucrare. In urma taierii laser cantul ramane transparent. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PLACI POLICARB COMPACT, PLEXIGLAS SI PVC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare