marți, 19 decembrie 2017

Babyliss pro excess

Uscator de par BaByliss Pro Excess 2600W. Motor AC cu durata lunga de viata. Uscator de par Profesional BabylissPro, Excess 6800IE, 26W, Ionizare, trepte, Negru la eMAG, pret avantajos.

Babyliss Pro este unul din cei mai mari producatori de produse profesionale ce pot fi utilizate atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa. Uscator de par ultra-puternic şi ultra-eficient cu temperaturi de până la 1grade C la viteza maximă. Tehnologia ionică lasă părul neted şi strălucitor, mult mai . BAB 68IE) Babyliss Pro este unul din cei mai mari producatori de.

BaByliss (BAB6800IE) Uscator de par BAB6800IE Pro Ionic Excess, putere 2600W. Uscator de par BaByliss Pro BAB6800IE Excess Ionic, 2600W, motor AC, negru. Profita de cele mai bune promotii. Ingrijire par Generatorul de ioni permite ca milioanele de ioni negativi sa actioneze in profunzime si sa micsoreze tensiunea provocata de energia statica . Greutatea redusa si echilibrul ideal al uscatorului Excess il fac optim pentru salonul dumneavoastra; manerul ergonomic reduce tensiunea musculara in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare