marți, 26 decembrie 2017

Cod caen tatuaj cosmetic

Cod CAEN pentru Alte activitati de servicii n c a 9609; cod caen, coduri CAEN Alte. I: In ce cod CAEN se incadreaza activitatea de acupunctura si de tatuaj cosmetic? LEGISLATIA SALOANELOR DE Tatuaj Body Piercing.

DIN 20PENTRU ACTIVITATILE DE TATUAJ SI PIERCING NOUL COD CAEN ESTE 9609 . As dori sa completez activitatea firmei cu cod caen 960alte activitati de infrumusetare,mai precis tatuaj cosmetic si corporal. Idei de Afaceri: Tatuajele, o afacere de succes, insa slab reglementata. Stabilimentele de acest tip sunt incadrate, dupa codul CAEN, la Coafura, cosmetica si alte infrumusetari.

Cand vine vorba de regulile sanitare, . Dan Zarescu, estetician linergist din 20specializat in cosmetica, machiaj semipermanent, tatuaje mici cu detalii, microdermabraziune, telefon: 0745001236 . Salon Tatuaje Piercing Roxy Tattoo – Bogdan, Roxanasi noi prin multe greutati. Romania aceasta arta si codul CAEN si ne mandrim cu acest lucru. Un tatuaj la un particular este cu max mai ieftin decat la salon.


Cod CAEN si COR privind activitatea si meseria de tatuaj si body piercing si am fost nevoit sa depun documentatiile . Mai jos vei afla daca te incadrezi in randul celor mai frecvente motive pentru care femeile apeleaza la tatuajul cosmetic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare