luni, 25 decembrie 2017

Curatatorie chimica covoare galati

Eco spalatorie profesionala covoare,mochete, carpete. Spalatorie Eco Profesionala covoare si mochete UNICAT in GALATI. Servicii profesionale de spalat covoare,mochete,.

Spalatorie de covoare Spiridon-Galati, Galați. Pentru curatarea covorului, a mochetei, pernelor si carpetelor nu va mai fi necesar transportul acestora la spalatorie si . Curatatorie-spalatorie Galati, spalatorii covoare Spiridon. Spalatoria de covoare Spiridon executa spalat covoare, mochete, carpete, paturi, jaluzele si perdele.

Rezultate pentru Spalat Covoare în Galaţi ; părerile clienților, prețuri, date de. GREEN LINE vă oferă servicii de spălare şi curăţare pentru o gamă diversificată de textile, inclusiv covoare şi perdele. Curăţătorie ecologică, spălătorie perdele, . SRL din Galati: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe.


Servicii de curatatorie chimica profesionala. Spalatorie Curatatorie Galati Galati - Curatatoria GO GO Cleaning. De ce este bine sa spalam covoarele. Cercetarile si analizele confirma ca un covor nespalat ar putea adăposti in medie milioane de bacterii.


Servicii curatare covoare, spalare covoare si mochete, curatatorie chimica ecologica, transport gratuit.

Curatatoria Go Go Cleaning a devenit una dintre companiile romanesti cu traditie. Ofera servicii de spalare si curatare chimica ecologica,folosind produse de . Aveti mai multe covoare si vreti sa aflati pretul spalarii lor? Va punem la dispozitie calculatorul de preturi pentru spalat covoare! Eco Fresh,spalatorie si curatatorie chimica,va ofera servicii de:dry clean.


Intotdeauna curatatul sau spalatul covoarelor, mochetelor sau carpetelor a fost . CRISTAL FULLCLEAN- Galati firma debutanta, colectiv tanar, cu profil spalatorie auto, covoare, tapiterie, vulcanizare, angajati, preturi. Curatatoria chimica ecologica Euro Clean Tulcea are ca domeniu de activitate servicii de spalatorie . SC MEDIA TRANS SRL a fost înființata in anul 199 in Galați, cu capital privat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare