joi, 14 decembrie 2017

Agentii curatenie londra

Buna caut de munca in domeniul curatenie case private cat si hotel am experienta. Agentie din sudul londrei cauta fete pentru curatenie in urmatoarele zone: . Buna , caut o fata la curatenie an zona Croydon 10?

De moment se cauta fete pentru urmatoarele postcoduri : NW Londrei , SW . Agentie de cleaning din sudul Londrei, cauta fete pentru curatenie. Avem nevoie de fete care pot munci la un standard inalt, cu o atitudine . O menajeră româncă poate câştiga la Londra chiar şi 2.

Anglia, la fel ca în Italia, româncele îşi găsesc de muncă în principal la curăţenie. Asta ca să nu mai apeleze la agenţii de specialitate şi să mai facă economie . Housekeep is London's award-winning home cleaning agency. We already have 1000s of regular customers 100s of happy cleaners, and are growing fast!


Lucrarile sunt in curs de derulare si sunt in perimetrul Londrei pe durata lunga nedeterminata. Cleaner (muncitor la curatenie) Steel fixer . Locuri de munca in Londra, Anglia, in curatenie (cleaning): cleaner. M-am înscris la o agenţie de cleaning care plasa forţă de muncă în diferite hoteluri din centrul Londrei. Am plătit o taxă de de lire, iar în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare