marți, 26 decembrie 2017

Simptome injector defect benzina

Am un golf ahw si am probleme cu un injector (cred) la pornire. Tehnic (MKMK2)postăriIun 2012Misfire pe toti cilindrii - Motoare pe benzinapostăriDec 2010Probleme injector şi relanti la Golf V - Golf V JettapostăriIul 2010Fenomen Natural La Polo? Mai multe rezultate de la vwforum.

Cred ca am un injector infundat pt ca atunci cand e la relanti nu. Toata lumea spune ce e de la benzina. Regulatorul de presiune benzină - injecție indirectă - e-automobile.


Pagini similareFoto: Rampă de combustibil cu injectoare și regulator de presiune.

Un motor cu regulator de presiune defect prezintă următoarele simptome:. Dacă nu mai trage, nu e neapărat de la injectoare: catalizator (cel mai nasol), filtru. Injector defect, Testare si inlocuirepostăriIan 2010injectoare defecte? Pagini similareDacă injectorul nu mai reuşeşte să pulverizeze benzina conform. Intrebare : Se poate ca un injector defect sa dea astfel de simptome sau mai poate sa fie ceva in neregula?


Totul a inceput cand am alimentat de la o benzinarie Mol. Care sunt simptomele la injectoare murdare? Ce simptome are o masina cu probleme la sistemul de injectie? Auto-Ovarom poate verifica si reconditiona injectoare Bosch common rail, .

O benzina slaba are alte simptome.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare