luni, 25 decembrie 2017

Sampon auto cu ceara sonax

Sampon auto Sonax, 2L la eMAG, pret avantajos. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Sonax 3011Ceara lichida universala.

Sonax 318xxx Creion corector pe baza de ceara Dr Paint. SO3145Sampon auto concentrat 2L. Sonax 2401Solutie pentru indepartare silicon si ceara.

Sonax Wash Wax - Sampon Auto cu Ceara este un sampon pentru spalarea rapida manuala a masinii voastre. Sonax Wash Wax - Sampon Auto cu Ceara 5ml curata si protejeaza totul intr-un singur ambalaj. Mizeria este dizolvata, iar ceara din sampon protejeaza . Folosesc samponul Sonax clasic, cel rosu (Auto Shampoo) de prin primavara si am observat ca dupa ce spal cu el, ceara nu mai reactioneaza . Produse întreţinere Auto Sonax - Sampon Ceara Concentrat 1L. Sonax Sampon Ceara Concentrat 1L. Sonax Sampon cu Ceara curata si protejeaza totul intr-un singur ambalaj.


Mizeria este dizolvata iar ceara din sampon protejeaza vopseaua oferind un luciu . Preturi pentru COSMETICA AUTO de la lei.

Spalarea manuala cu sampon a devenit mult mai usor datorita efectului de autouscare oferit de acest sampon. Foarte bun pentru toate tipurile de vopseluri, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare