vineri, 22 decembrie 2017

Nitratii se distrug prin fierbere

Dar toţi contaminanţii chimici nu se distrug prin fierbere. Pentru copii dozele de nitraţi şi de nitriţi sunt mult mai mici, mai ales la sugari, . Odata absorbit in fluxul sanguin, nitritii distrug hemoglobina care contribuie la.

Prin fierbere creste concentrati de nitrati si automat riscurile potentiale. Adeseori vorbim despre nitraţi doar la piaţă, când procurăm legume şi fructe, apoi în localităţile în. Cresterea concentratiilor de nitrati in apa de fantana este cauzata, in primul ran de lipsa de.


Nitritii nu se distrug prin fierbere, ci, mai mult, se concentreaza.

Dar toți contaminanții chimici nu se distrug prin fierbere. Pentru copii dozele de nitrați și de nitriți sunt mult mai mici, mai ales la sugari, . Pentru copii, dozele de nitraţi şi de nitriţi sunt mult mai mici, mai ales la sugari“, . Acesta a precizat ca nitratii si nitritii nu sunt eliminati prin procedeul fierberii apei,. Dar toti contaminantii chimici nu se distrug prin fierbere. Nitrații ( NO3-) în apă sunt un pericol ucigaș după cum s-a constatat de-a lungul.


Odată absorbit în fluxul sanguin, nitriții distrug hemoglobina care contribuie la. Prin fierbere crește concentrația de nitrați și automat riscurile potențiale.

Pentru copii, dozele de nitraţi şi de nitriţi sunt mult mai mici, mai ales la sugari, . Subliniem faptul că foarte puţine microorganisme se distrug prin fierbere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare