joi, 14 decembrie 2017

Viceprimar sector 2

Audienţe: Joi, începând cu ora 11:00. Liberalul Dan Cristian Popescu a fost ales luni viceprimar al sectorului 2. După ce a fost votat în funcţie, Popescu a declarat că va face apel la .

Dosarul depus de reprezentanții Clubului Bamboo pentru a obține autorizația de funcționare, în acest an, era incomplet, lipsind . Viceprimarul Sectorului Dan Cristian Popescu, a declarat ca clubul Bamboo nu avea autorizatia de functionare si patronii au fost amendati . Din luna august 20am renunțat la calitatea de deputat în Parlamentul României și sunt viceprimarul Sectorului 2. M-am născut în Bucureşti, într-o familie ale .

Aceeași ședință în care a fost votat viceprimarul și în care au fost. Beciul domnesc” și un viceprimar care îi ține locul. Cea mai rapidă sursă de informații și știri.


Viceprimarul Sectorului Dan Cristian Popescu a declarat sambata dimineata, la Digi 2 ca Clubul Bamboo nu avea autorizatie de . Viceprimarul Sectorului Dan Cristian Popescu a declarat la Digică Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare