miercuri, 6 decembrie 2017

Primaria sector 6 angajari

Primăria Sectorului anunţă următorii solicitanţi, care au depus dosar pentru obţinerea unei locuinţe ANL, destinată închirierii tinerilor, că sunt invitaţi. DGASPC Sector Bucureşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de. Locuri de muncă vacante în cadrul DGASPC Sector 6.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă. Primaria Sectorului ofera mai multe locuri de munca în cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Concurs pentru ocuparea unui post vacant de Șofer treapta I. DGPL organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant corespunzător . Sectorul al Municipiului Bucureşti organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a unor funcţii publice de . Angajări în cadrul Primăriei Sectorului 2. Locuri de munca Primaria Sector Bucuresti. Pentru angajari la Primaria Sector Bucuresti poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time . Anunţ - Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante (functie publica) din cadrul Directiei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare