IGIENA MUNCll IN UNITATILE DE ALIMENTATIE PUBLICA. Pregatirea sanitara a lucratorilor din alimentatia publica este o . Toate unitățile alimentare care produc, prelucrează, servesc,.
Cerinţe pentru unităţile de alimentaţie publică conform ghidului de bune practici. Un set de legi reglementeaza in detaliu masurile de igiena care trebuie luate in toate etapele de productie. CAPITOLUL VI: Contravenţii la normele de igienă privind unităţile de folosinţă.
Normele de igiena si siguranta alimentara pentru restaurante, cantine, cofetarii,. Curatenia in restaurant - Igiena in spatiile de productie trebuie tratata. Pentru asigurarea condiţiilor igienico-sanitare în vederea unei prelucrări şi preparări a alimentelor corespunzătoare, în funcţie de profilul lor, . Din punctul meu de vedere iginea solului este foarte importanta pentru unitatile turistice. Dupa cum reiese si din referatul elaborat, igiena solului trebuie regasita .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.