vineri, 1 decembrie 2017

Altex black friday 2016

Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de 2 . Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2X diferenta. Altex iti ofera o gama diversificata de produse electronice si electrocasnice, ITC si multimedia.

Din experienta anilor precedenti, cei de la ALTEX vor organiza Black Friday 20toata luna Noiembrie. Reducerile vor fi disponibile in magazine incepand cu . ALTEX are reduceri de pana la de Black Friday in datele Noiembrie 20ora 00:si Noiembrie 20ora 00:pastrand promotiile si Black . S-a dat startul reducerilor de Black Friday.

Reducerile de Black Friday 20la Altex sunt aici deja si vor fi disponibile mai bine de o luna, in perioada octombrie - noiembrie! Altex Black Friday s-a desfășurat pe parcursul unei luni întregi, însă catalogul Altex de Black Friday 20pentru ultimele zile conține cele mai . Altex Black Friday 2016: reduceri la televizoare Ne apropiem de cel mai asteptat eveniment al toamnei, Black Friday, iar la Altex vom gasi cele mai bune oferte . Black Friday 20la Altex a avut startul pe octombrie si ne va incanta cu sute de discounturi pana pe noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare