marți, 26 decembrie 2017

Salarii farmacia tei

Salarii Farmacia Tei - forum totul despre companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii,. Fii primul care adauga informatii despre salariu la aceasta companie! A PUTEA SUPRAVIETUI IN ROMANIA PE SALARII DE SCLAV.

Aș fi putut scrie titlul altfel “De ce are Farmacia Tei prețurile atât de. Salariile specialiştilor din farmacii pot ajunge şi la 1. Dona, Ovidiu Wencz iese din ecuaţie. Reţeaua de farmacii DONA a lansat campania „Halatul de farmacist DONA nu.

Pe vremea cand eram studenta aveam salariu ca asistent de farmacie milioane net, la care se adaugau sporuri care ajungeau pana la 6-7 . Produse farmaceutice in categoria FARMACIE. Cine sunt romanii care au pariat pe nisa castigatoare a vanzarilor online in farma: povestea Farmacia Tei si Bebe Tei. Ei bine, de cativa ani buni am aflat de Farmacia Tei. Compania Farmacia Tei operează cu o singură farmacie, însă în 2013.


Unele dintre cele mai mari salarii sunt câştigate de tehnicienii care se . Aseara, in farmacia Dona de la Mihai Bravu cu Calea Vitan, am asistat. Intre timp, Farmacia Tei si-a mai deschis inca un sediu (de fapt, inca o locatie) si a mai cumparat o casa mare din apropiere, unde au deschis . El era supărat ca este “minţit cu televizorul” că farmacia Catena are. Sensiblu 1RON iar la farmacia Tei 1RON , 73 . Primul dintre ele, Farmacia Tei cu două sedii, ambele în zona Lacul Tei din Bucureşti (în proprietatea Roxanei Maftei).


Legătura medici de familie-farmacii: sunt softuri care dau direct procentul. Toţi angajaţii din lanţurile mari de farmacii au target-uri, salariul lor . Compania Farmacia Tei, controlată de antreprenoarea Roxana Maftei, care operează două unităţi, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1milioane de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare