joi, 14 decembrie 2017

Curatarea faiantei cu otet

Puneti otet nediluat intr-o sticla cu pulverizator, luati o carpa sau un burete curat si curatati faianta si gresia. Substantele active din otet distrug . Ei bine, iata o reteta testata pentru curatarea gresiei si faiantei: Reteta.

Armele bio împotriva murdăriei sunt oţetul alb şi bicarbonatul, care nu. Pentru curăţat baia, pune pe o lavetă umedă puţin bicarbonat de sodiu . Faianta din baie trebuie curatata cu solutii detartrante si apoi cu solutie de geamuri,. MAI MULT DESPRE: gresie, curatare, faianta, geamuri, tocaria.

Curatarea si igienizarea toaletei. Foloseste otet nediluat pentru a spala WC-ul. Pentru podea, gresie si faianta foloseste otet diluat in apa. Daca vrei sa o cureti eficient, pulverizeaz-o cu otet nediluat si.


Cada si chiuveta pot fi si ele curatate cu otet. Interiorul vasului il poti curata daca amesteci bicarbonat de sodiu cu otet alb. Gresia si faianta se pot dezinfecta daca le cureti cu un amestec.


Dupa ce ai curatat toate aceste suprafete din baie, confera-i baii un miros . Urmele de săpun de pe faianţă sau chiuvetă pot fi îndepărtate foarte.

Indiferent de ce soluţie foloseşti pentru curăţarea obiectelor sanitare,. Iata câteva obiecte şi locuri din casă pe care le poţi curăţa cu oţet. Cada şi chiuveta pot fi şi ele curăţate cu oţet.


Informatii, articole, poze si video despre curatare faianta. Banalul otet pe care il folosesti in dressingurile de salate poate fi utilizat cu succes si pentru sarcinile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare