miercuri, 6 decembrie 2017

Cel mai mare baraj din romania vidraru

Lacul cuprinde în principal zona Defileului Dunării, cel mai mare defileu . Pe teritoriul ţării noastre există un număr mare de lacuri. De acumulare sau naturale, aceste ochiuri de apă dau un aspect aparte fiecărui peisaj .

Lacul Vidraru este un lac de acumulare creat în anul 19de Barajul Vidraru în județul Argeș, pe râul Argeș, pentru producția de energie electrică, irigații și . Barajul Vidraru este localizat în județul Argeș, pe râul Argeș, la de. Cele mai reprezentative baraje din România din punct de vedere al inaltimii si al solutiilor tehnice adoptate. Barajul Vidraru este situat pe raul Arges, cel mai mare baraj din Romania, acesta avand inaltimea de 1metri.

La finalizarea lucrarilor, in anul . Cel mai inalt baraj hidroenergetic din Romania se numeste Gura Apei si este amplasat pe Raul Mare, in zona Muntilor Retezat. Acest baraj intrece in inaltime mult mai cunoscutul Baraj Vidraru cu aproximativ metri. Barajul Gura Apei are 1de metri înălţime şi este cel mai înalt baraj din. Lacul de acumulare de la Vidraru are 1de metri adâncime.


Citeşte şi Barajul Vidraru a ajuns la cel mai mare volum din ultimii ani. Vidraru, al doilea ca mărime din România şi al .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare