vineri, 4 mai 2018

Victoriei 18

Victoriei s a transformat intr-un loc dedicat street food-ului din intreaga lume. La Victoriei ai high street food din intreaga lume. Victoriei este un restaurant-vitrina care aduce in acelasi spatiu atat preparate savuroase, cat si piese de design romanesc.

Pe Calea Victoriei, la numarul 1 unde pe vremuri era barul BASM , s-a deschis un loc de poveste a carui vitrina nu are cum sa nu iti atraga . Acum zile - Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Mariciu, că dintr-un vlog de-al său am descoperit Victoriei 1 un local cu hot dogs mișto făcuți. Am primit azi pe mail un comunicat de presă prin care se anunţa lansarea „Victoriei 18”, ceva ce se doreşte a fi mega-cool, în acest sens . Comanda si primesti un produs livrat de la International Restaurant Victoriei de acasa sau de la birou.

Victoriei 1 Bucharest: See unbiased reviews of Victoriei 1 rated 4. TripAdvisor and ranked #1of 17restaurants in Bucharest. Acum, la Victoriei poţi să guşti de la mâncarea picantă de pe străzile din Bombay până la cea dulce-acrişoară din Phuket, de la burgerul .

Pe Calea Victoriei, la numărul 1 a apărut un nou restaurant care ne atrage privirile, mai ales că este amenajat pe locul fostului magazinul . Deschis intr-o locatie cu o lunga istorie strans legata de domeniul modei, Victoriei aduce in acelasi spatiu bun gust atat in preparate, cat si in . Victoriei 1 București, Romania, Bike Friendly,Restaurant, Victoriei este un restaurant-vitrină care aduce în același spațiu atât preparate savuroase, cât și . Restaurante Victoriei 18: Descriere, informatii utile, amplasarea pe harta. Rezervări la Victoriei 1 București. Restaurant, bar cu specific internațional din Centrul Vechi pe ialoc. ANNA LESKO: la Victoriei 1 noul ei bistrou! Victoriei s-a transformat într-un loc dedicat street food-ului din întreaga lume!


Un meniu care adună cele mai mișto street foods din lume. Victoriei 1 un restaurant recent inaugurat pe Calea Victoriei, propune un nou concept pe piața HoReCa din România: restaurantul vitrină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare