luni, 14 mai 2018

Palas iasi magazine

Magazinul Ani's vă pune la dispoziţie sute de modele de lenjerie intimă şi. Humanic Palas Mall Iasi iti pune la dispozitie o gama variata de . Ai ce sa vezi la palas preturi care mai de care, dar mai ales în Iași e un oraș fain si atrăgător.

Tot soiul de mici magazine pe holurile mall-ului. Ajunul Crăciunului, cei care vor să se asigure că tolba Moşului are cadouri pentru toţi cei apropiaţi pot colinda prin magazinele Palas Mall . SEPHORA, MOTIVI ŞI ECCO VOR DESCHIDE MAGAZINE LA PALAS IAŞI. Sephora, Motivi şi ECCO se numără printre cei mai noi parteneri ai .

PALAS Mall reuneşte în magazinele sale toate elementele de succes ale proiectelor comerciale sub marca IULIUS, precum şi noutăţi pe piaţa de retail. Palas Mall şi Palas Shopping Street reunesc peste 1de magazine, toate branduri internaţionale şi naţionale de top, unele în premieră pe piaţa locală sau . Magazin de suplimente nutritive - Iasi, PALAS MALL. Suplimente nutritive pentru culturisti, produse pentru slabit, articole si accesorii culturism si fitness.


Iata in ce magazine din Palas Mall va puteti face cumparaturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare