vineri, 25 mai 2018

Citate despre bunatate si rautate

Numai când facem binele dobândim ceva ce răii nu pot avea: liniștea și pacea. Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre bunătate. Un cap bun şi o inimă bună sunt întotdeauna o formidabilă combinaţie.

Proverbe, maxime si zicatori celebre. Citate despre Proverbe despre bunatate. Se spune că bunătatea şi răutatea unui om se văd pe faţa lui.


Stareţul nu a fost mulţumit de răspunsuri şi le spuse: „S-a făcut ziuă atunci când.

CUGETARI SI CITATE ORTODOXE (1) Cum inseala diavolul pe om (1) Cum . Aceste citate, aforisme , maxime ne sugerează cum să ne aducem aminte de ea,. Bunătatea este limbajul pe care cel surd îl poate auzi şi cel orb îl poate vedea. Rautate - Proverbe si zicatori celebre romanesti despre Rautate.


Bunatate - Proverbe si zicatori celebre romanesti despre Bunatate. Bunatatea este o limba pe care o inteleg si surzii si cei lipsiti de minte. Bunatatea este o limba pe care o inteleg atat surzii cat si cei lipsiti de minte.


Eu cred ca ar trebui sa puneti proverbe si despre bunarate dar si despre rautate. Categorie: Proverbe romanesti Etichete:inima, rautate.

Pe omul rau umbli sa-l imblanzesti si mai rau il indracesti. In lumea anglo-saxona unde conceptele de bunatate si rautate sunt tratate cu toata seriozitatea, se discuta mult despre bunatate, mai precis . Raul este sinonim cu egoismul, rautatea si slutenia. Cinstea si dreptatea arata siguranta societatii; bunatatea si . Citate despre Rautate, citate spuse de-a lungul timpului de diversi autori romani si straini despre RAUTATE, citate Rautate ordonate in functie de popularitate. Rautatea este doar bunatate stricata. Inteleptul Dalai Lama ne ofera cateva lectii de viata, bunatate si iubire prin vorbele sale.


Citate ortodoxe, aforisme, maxime despre bunătate - talcuri, cuvinte de folos ale Sfintilor. Poți să te usuci și să mori de foame, dar dacă ai răutate împotriva . Mesaje si citate despre bunatate - alege un mesaj pentru felicitarea ta! Dar oamenii sfinți au bunătate și un interes comun; să fie mai buni.


Despre bunătate şi răutate TIPUL LECŢIEI: predare – învăţare de noi cunoşt. Resurse materiale : proverbe şi zicători; fişe de lucru în echipă; texte şi citate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare