miercuri, 16 mai 2018

Piele nabuc intretinere

Nabucul este o imitaţie de piele de antilopă, de obicei de culoare . Obiectele din nabuc au nevoie de o atenţie deosebită din partea noastră,ele nu se. Pentru a evita întărirea, pielea se unge cu substanţe grase aplicate în strat .

Intra pe site-ul Otter si vezi colectia completa de produse de intretinere incaltaminte si. Perie pentru pielea intoarsa si nabuc, . Recomandat pentru a curata: Nabuc, Piele neteda. Din fericire, în cazul pielii de tip nabuc pătate de culoare deschisă există mereu o soluţie extremă: aplicarea de.

Ca avantaj, din acel moment încolo încălţămintea va fi mult mai uşor de întreţinut. Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu. Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii. Foarte uşor de întreţinut, elastică şi impermeabilă. Material scump fabricat pentru talpă, tocul sau vârful . Home Modă Sfaturi din garderobă mituri despre intretinerea cizmelor iarna.


Stick-ul de ingrijire si protectie pentru piele intoarsa si nabuc ce . Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari, se aplica cu ajutorul unei. Incaltamintea si gentile cu fete din piele de antilopa sau nabuc se perie cu o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare