joi, 3 mai 2018

Nufarul md curatatorie

Echipa noastră face totul pentru a vă garanta satisfacția unor servicii de cea mai înaltă Calitate! NUFĂRUL prestează servicii profesioniste de curățătorie și .

AO NUFĂRUL este echipat cu cele mai moderne echipamente și tehnologii europene. Am păstrează tendința de a extinde activitatea lor. Spălătorie, curăţătorie rapidă, curăţarea pernelor, covoarelor.

Curăţarea covoarelor, Spălătorie, Vopsirea obiectelor din piele, Curăţarea chimică a hainelor, Curăţătorie chimică, Servicii de curăţenie. Curăţătoria rapidă, comenzi la domiciliu. Spalatorie, curatatorie rapida, curatarea pernelor, covoarelor.


Administrația: Email: Compartimentul: Curatatorii chimice si . Nufarul - Spalatorie Ecologica, Târgu Jiu. SPALATORIE SI CURATATORIE ECOLOGICA. NUFARUL curatatorie chimica si spalatorie haine.


LISTĂ PREŢURI SPĂLĂTORIE-CURĂŢĂTORIE. Nufărul - Micro Banu Manta - Bulevardul Banu . Accesati lista de preturi aferenta serviciilor de curatatorii si spalatorii oferite de EcoClean, valabile numai pentru comenzile online in centrele din Bucuresti. Nufarul Firma clasica de spalat si curatat, cu o veche istorie in Romania (de ani), sta cel mai bine la . Nufarul ofera servicii profesionale de spalatorie si curatatorie chimica, repararea unor obiecte aduse pentru spalat si curatat, calcatul obiectelor de imbracaminte . Nufărul s-a înfiinţat în 196 prin reunirea atelierelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare