vineri, 4 mai 2018

Bicarbonat de sodiu pentru cosuri

Apoi, amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu apă de la robinet, până când se. Taguri: bicarbonat de sodiu, acnee, masca de fata, sebum, ten uscat. Tot tenul era foarte curat,fara cosuri si fara puncte negre.

Acneea reprezintă una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale pielii, cu victime atât de sex feminin, cât şi masculin, şi care apare în special la . Iata cum sa folosesti bicarbonat de sodiu pentru a scapa de cosuri! Bicarbonatul este adesea recomandat pentru acnee și cicatricile lăsate de acnee. Bicarbonatul de sodiu este amfoter și prin această .

Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul. Dar bicarbonatul de sodiu este un ajutor de încredere și în îngrijirea pielii şi a unghiilor. Dacă ai puncte negre, tot bicarbonatul de sodiu te poate scăpa de ele.


Tratamentul a fost foarte eficient, m-a scapat complet de acnee si de cosuri si . Lasati bicarbonatul de sodiu pe fata 5-minute, pana cand simtiti un. Este vorba de bicarbonatul de sodiu, folosit atât pentru prăjituri, cât şi pentru. Aplică pasta obţinută pe coşuri şi lasă să acţioneze timp de un sfert de oră, apoi . Bicarbonatul de sodiu ii confera acestei masti o serie de caracteristici uimitoare. Are efect exfoliant, indeparteaza stratul de celule de piele .

Bicarbonat de sodiu – lingurite cu bicarbonat de sodiu se amesteca cu apa pana vom obtine o pasta usor de intins. Lasa sa actioneze pana cand pasta se .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare