joi, 24 mai 2018

Casa stiintei bucuresti

Casa Experimentelor este primul centru ştiinţific non-profit din România şi răspunde. Pagini similareLuna aceasta aniversăm ani în care zi de zi am testat Știința jocului și jocurile științei! Cum putem face asta mai potrivit decât prin EXPERIMENTE!

S-a deschis Casa Experimentelor în București. Cunoaşterea elementelor fundamentale ale ştiinţei şi tehnologiei reprezintă un set necesar . Primul centru științific non-profit din București - Casa Experimentelor - a fost inaugurat luni de Asociația pentru Formare și Technorama . Despre Casa Experimentelor o să-ţi vorbesc fără ocolişuri şi fără poveşti.

INEDIT: Casa Experimentelor, primul centru ştiinţific în care copiii pot. Ilfov, copiilor din centrele de plasament din Bucureşti şi judeţul Ilfov. In Bucuresti pe Calea Vitan (langa Targul Vitan) se afla Casa Experimentelor. Practic, aici este locul in care copiii experimenteaza stiinta prin joc si invata . București există o Casă a Experimentelor. Bucharest Science Festival, primul festival dedicat cunoaşterii ştiinţifice şi.


Daca cineva si-ar fi imaginat o casa a oamenilor de stiinta, ar fi fost exact ca aceasta: in buricul targului, dar ferita de ochii lumii,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare