marți, 22 mai 2018

Locuri de munca bucuresti cu cazare asigurata

Locuri de munca in Iulius Mall- Timisoara, OFERIM SI CAZARE ! Cau loc de munca in sudura confectii metale in bucuresti si cazare. Locuri de munca Lucratori productie - depozit - logistica.

Angajez spălători auto din provincie cazare asigurată. Cu Cazare Joburi disponibile in București pe Indeed. Cu Cazare Joburi disponibile pe Indeed.


OLX - acum zile - salvati loc de munca - mai mult.

Munca Cu Cazare Joburi disponibile in București pe Indeed. Locuri de munca cu Cazare - România, angajari cu Cazare. Fete Maseuze cu sau fara experienta. Posibilitate cazare Calea Victoriei.


Responsabilitati Demis chef Chef de partie, fara comision, cazare asigurata gratuit , Hotel 4 . Locuri de munca Necalificați Construcţii cu Cazare - România, angajari Necalificați. Bucuresti, cu cazare si masa, conditii. Locuri de munca Necalificat cazare.


Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima sau cauta anuntul dorit.

Oferim contract de munca, cazare asigurata si salariu atractiv. Ofer locuri de muncă în străinătate în construcţii, contract de muncă până în decembrie. Cazarea este asigurată de angajator contra cost în case închiriate. Bucureşti angajează vânzătoare, experienţă minim ani. Firmele de recrutare caută persoane calificate și necalificate pentru posturi de bucătari, cameriste, mecanici de mașini-unelte sau muncitori . Angajam femei si barbati pentru munca in Florariile din Germania.


Mediu de lucru dinamic,salar atractiv,cazare si masa asigurata. Contracte pe luni salarii de la 14euro cazare si transport asigurate 3euro. Locuri de munca necalificat - vezi lista completa de oferte locuri de munca necalificat in Romania si strainatate. Experienta in domeniul hotelier Cazare asigurata de la € 210.


DULGHERI angajeaza firma constructii, cu contract de munca pentru santier Bucuresti. Se ofera cazare doar daca este cazul. Anunturi Locuri de munca oferte constructii, amenajari din judetul Bucuresti-Ilfov si localitatile judetului B: Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, . Anunțuri gratuite Locuri de muncă din pe Lajumate.


RON Angajam vanzatoare patiserie zona drumul taberei Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 . Locuri de munca Bucureşti germania fabrica. Olanda ,se asigura gratuit cazare si mese pe zi si 14euro salariul ,varsta maxim de ani ,se roaga .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare