marți, 29 mai 2018

Croitorie perdele pret

Pretul poate diferii in functie de complexitatea lucrarii de croitorie. O marca de croitorie aparuta pe piata din capriciul si nevoia personala a. Scurtat Umeri lei; Scurtat baza fara slituri lei.

Căutam de mult timp în capitală o croitorie specializată în decorațiuni pentru casă și mă bucur că am aflat de această doamnă tânără și . Servicii de croitorie perdele si draperii, mii de materiale de calitate pentru perdele si draperii la preturi accesibile. Croitorie fete de masa si lemjerii. Atelier de croitorie si retusuri haine in Bucuresti, ofera servicii de stramtat, scurtat, modificari haine indiferent de material pe masura clientului.

Daca la mobila, la covoare sau la gresie e simplu si clar, dintr-un magazin de perdele de obicei pleci nelamurit. Articole din tarife scrise de Croitoria din Piata Traian. Croitorie din Piata Traian ofera calitate, termene scurte si preturi accesibile.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PERDELE SI DRAPERII METRAJ. Preturi pentru PERDELE SI DRAPERII METRAJ de la 2 . Atelier de croitorie si confectionare Decora Design - perdele, draperii, cuverturi, fete de masă, lenjerie, drapaje, tapitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare