joi, 24 mai 2018

Producatori cutii conserve

Sarten este producător de ambalaje metalice pentru o varietate de industrii, inclusiv a conservelor, uleiurilor alimentare, aerosolilor, pesticidelor, uleiurilor de . Produce ambalaje metalice pentru industria alimentara - Cutii de conserve. COMPANIE PRIVATA PRODUCATOR DE AMBALAJE DIN CARTON ONDULAT.

Un grup irlandez face cutii de conserve de mil. Ardagh Group, unul dintre cei mai mari producători de ambalaje uşoare la nivel european, . Inatech Concept produce si comercializeaza diverse tipuri de cutii metalice de mici si mari dimensiuni. Contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata.

Comanda si cumpara Cutii metalice pentru produse conservate , la un pre. Compania noastra detine o linie de productie de inalta tehnologie, prin intermediul . Compania noastra produce o gama variata de cutii pentru conserve, capace. Firme - firme, categoria Cutii Metalice - Ambalaje Materiale - Ambalaje si Hartie prezente in Romania. Localitate: Comuna Cernica Judet: Ilfov Producator.


Ambalajele metalice se realizează din tabla de oţel cositorită, aluminiu si. Producator; Distribuitor; Furnizor de servicii. Producator de cutii de aluminiu pentru bauturi. Constructii metalice:- Structuri si tamplarii metalice;- .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare