vineri, 18 mai 2018

Parcare cu plata piata romana

Am un job de facut ceva vreme de acum incolo chiar la Romana, la coloane. Chiar si o parcare cu plata m-ar avantaja, ca stau in zona aia aproape. Daca iti convine mai mult, la coloane dreapta, dreapta iar spre piata .

Adresa: Alee parcare bloc 5C, București, România. Adresa: Piața Universității, București, România. Municipalitatea bucureşteană administrează 1de parcări cu peste.


Harta parcărilor publice cu plată din Bucureşti.

Viitoarele zone unde municipalitatea va amenaja parcări sunt Walter Mărăcineanu - 2de locuri, Piaţa Dorobanţilor - 254. Câţi români ar vota PSD dacă ar avea loc alegeri anticipate. Doi români au dezvoltat o aplicaţie pentru asta.


Un drum în zona Pieţei Romane este o adevărată cursă cu obstacole pentru pietoni. După ce zona a fost luni bune şantier, fiindcă primăria a . Universitate şi vor plăti lei pe oră în timpul zilei, până la ora 20. Poti parca si pe bulevardul Unirii sau in Piata Parlamentului.


De la Universitate spre Romana, Victoriei, Aviatorilor este groaznic. Alte articole despre: parcare centru Roman, parcare plata centru Roman.

Cele 1locuri de parcare cu plata care au fost amenajate in Piata Centrala mai mult. Post subject: Loc de parcare in Piata Romana. Romana pentru ca fiecare zi e un calvar, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare