joi, 17 mai 2018

Fructe si legume

Accesați Caractere ce o diferențiază de fructe - Un criteriu care este în general valabil la legume spre. Catalog de legume și fructe bilingv - română și engleză, eur-lex. Lista fructelor s-ar putea categoriza ca fructe obținute de la plante cultivate de om, și fructe de la plante necultivate, ca de exemplu fructele de pădure.

Un alt criteriu de clasificare ar fi după. Atat fructele cat si legumele constituie o sursa impotanta de elemente nutritive, cele mai importante fiind vitaminele si mineralele. Noi cercetări ştiinţifice arată cât de importante sunt fructele şi legumele pentru sănătate, încă un motiv pentru a vă „împrieteni” cu ele la masă.


LEGUMELE SI FRUCTELE IN ALIMENTATIE - Suntem mai interesati ca oricand de efectele pozitive ale legumelor, de retete, de gust, de agricultura ecologic.

Branza, lapte, carne, oua jumari sau ochiuri, legume proaspete, poate si un fruct. Cam asa era micul dejun din copilarie. Fructele sunt cunoscute ca alimente care ne protejeaza de boli in mai multe.


Datorita fibrelor si acizilor pe care ii contin, fructele produc un efect laxativ. Conform , din punct de vedere botanic, roșia e un fruct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare