luni, 28 mai 2018

Spalatorie omv self service

Spălatul fără burete şi perie a devenit realitate. Instalaţiile de spălare OMV pot face acest lucru: funcţionează fără contact şi îndepărtează chiar şi cea mai . Home›Spălătorie Auto›Programe de spălare Top Wash .

Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self-service în benzinărie: OMV şi Lukoil. La OMV preţul unei fise de minute este lei, . Benzinarii cu Spalatorie in regim Self-Service. Singurele de care stiu eu sunt cele de la OMV.

Merg cu fise, dar nu poti folosi galeti sa-ti speli . Cum se spala masina la OMV TOP WASH - Salutare,Zilele trecute am vrut sa spal. OMV-urile au)spalatorie auto brasov in regim self-servicepostăriNov 2015benzinarii cu spalare cu jet? Iun 2015Spalatorie auto automatapostăriSept 2012Spalatorii auto in TimisoarapostăriApr 2008Mai multe rezultate de la forum.


OMV-ul are, in multe locuri, spalatorii de tip self-service. Construcția și punerea în funcțiune a unei spălătorii self service. Spalatorie Auto - Pachet complet de.


Unde gasesc o spalatorie gen OMV , bagi fisa si o speli min. Mai multe spalatorii din oras, au introdus si boxe pentru self wash.

Exista de boxe de spalatorie din care sunt in regim self service (actionare cu fisa) din care pentru camioane, autobuze si autocare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare