vineri, 11 mai 2018

Primaria sector 6 reabilitare termica 2016

Hotarare privind aprobarea finanţării din bugetul local al Sectorului 6. Marți, decembrie 201 primarul Sectorului a prezentat bilanțul activității sale. Lucrările de reabilitare termică gratuită a blocurilor din Sectorul sunt în .

Reabilitarea termică a blocurilor este un program îndelung aşteptat de locuitorii Sectorului. CONDIŢIILE impuse de primarul Gabriel Mutu. Sectorul au fost reabilitate termic 2de blocuri până în prezent, valoarea totală a lucrărilor.

Primaria Sectorului reia programul de reabilitare . Lista tuturor blocurilor care ar putea fi reabiilitate termic în 20poate fi consultată în. Asociaţia de Proprietari, care trebuie să facă mai multe demersuri la Primărie. In sectorul apare UN SINGUR BLOC pe strada Garleni. LISTA BLOCURILOR CE VOR FI REABILITATE.


Primaria Sectorului continua procesul de reabilitare . Locatarii acuză Primăria Sectorului că face liste în funcţie de interese. Cei de la primărie recunosc că s-au schimbat listele, dar nu spun cum au fost .

Primarul sectorului Gabriel Mutu, bilant de sase luni ca-n povesti - 21. Primariei sectorului 1: reabilitarea Teatrelor Masca si Bazilescu - 02. Sandu Minculescu Gabriel Mutu: “Alături de Primarul General al Capitalei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare