marți, 15 mai 2018

Amenajarea unui apartament cu 4 camere

Va prezentam in aceasta pagina un apartament cu camere renovat sau amenajat la CHEIE. Poze,idei,portofoliu,preturi manopera,amenajari interioare renovari . Poate ai observat ca prefer sa prezint locuinte mici, cu interioare interesante, configurate ingenios.

Astazi insa am ales sa scriu despre un apartament mare, cu 4 . Oferta de preturi amenajari interioare complete apartamente 3-camere – mp. TOTAL: Pret Amenajare la cheie 22. Apartament de camere actual amenajat pentru o familie tânără.

Da, mulți oameni întreabă în primul rând de costuri atunci când vine vorba despre amenajarea unui apartament. Pentru amenajarea unui apartament cu doua,trei sau patru camere tremenul de executie poate varia de la saptamani pana la sapatamani. Apartamentul de camere cu o suprafață de 97mp din zona Ștefan cel Mare, București aparține unui tânăr economist. Acest apartament de camere decomandat este amenajat foarte colorat.


Renovare intr-un apartament de patru camere. In fine, baia avea mp, in timp ce WC-ul de serviciu doar mp. Dormitorul numarul unu a fost amenajat ca dormitor matrimonial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare