miercuri, 23 mai 2018

Flori confectionate din peturi

Totuşi, cum PET-urile sunt confecţionate dintr-un material flexibil şi extrem de durabil, ele pot fi refolosite în moduri în care nici nu ţi-ai fi putut . Am colectionat multe idei dar cred ca nu am timp sa le realizez pe toate asa ca m-am hotarat sa va stimulez si pe voi sa faceti aceste obiecte pt ca e pacat de . Infrumuseteaza-ti gradina primavara aceasta cu flori realizate din pet-uri de plastic, reciclandu-le intr-un mod creativ.

Cu siguranță aveți pe acasă un PET de la o sticlă de apă plată sau de la un suc. Cum sa faci chesti utile cu sticle de plastic, pet uri sau cu alte lucruri gasite in fiecare casa! Intrebare: cit loc ocupa de PET-uri de apa de L? PET-urile sunt pentru cei mai multi dintre noi doar gunoiul de care nu stim cum sa scapam mai repede.

Como fazer uma maçã de garrafa pet e pintar elas as deixando um colorido. Cum sa faci flori din sticle din plastic.

Pet-urile – acest puhoi de deseuri care se revarsa peste tot, in spatiul verde si in ape. Mai nou, noi cei cu grija fata de mediul inconjurator le . La fel de bine puteti ridica un gard din peturi, cu riscul ca. Ca femeie, normal ca iti place sa primesti flori. Si daca sotul tau te mai surprinde din cand in cand cu o floare, atunci vei avea nevoie de o vaza.


Flori de gradina din numere de inmatriculare pentru motociclete 34. Cesti confectionate din cauciucuri uzate proiecte usoare si ieftine . Cum sa faci un ghiveci pentru flori, un suport pentru ziare sau reviste,. Foloseste sticlele din plastic la confectionarea jardinierelor pentru flori. Ghivece de flori in forma de lebada confectionate din sticle de plastic.


Florile artificiale pot fi realizate din materiale reciclate, deci nu este necesar sa investesti bani pentru ele. Confectioneaza flori colorate din farfurii, boluri si mini vaze. Si ghivecele de flori pot fi abordate cu creativitate! Va indemnam asadar refolositi sticlele de plastic, sau PET-urile, putand obtine ghivece de . Foto: Ghirlande de flori decupate din fundul sticlelor de platic - o realizare Michelle Brand.


Foto: Flori decorative din sticle de platic - o realizare Michelle Brand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare