luni, 7 mai 2018

Facultatea de turism bucuresti admitere

Facultății de Geografie - Universitatea din București! Pagini similareGeografie, Geografia turismului - București, IF, 20 72+rromi, 12 1. Pentru mai multe detalii legate de modalitatea de admitere la Facultatea de Geografie, .

Facultatea de Business si Turism este angajată într-un efort susţinut pentru ţinută academică,. Pe baza Protocolului de colaborare încheiat cu Academia de Studii Economice din București (ASE), în cursul . Facultatea de Business si Turism (fostă Comerț). ADMITERE LICENTA - sesiunea septembrie 2016.

Academia de Studii Economice din București (ASE), în cursul . Geografie; Geografia turismului; Geografia turismului în limba franceză . Expozitiei 1B, Bucuresti, Sector Etaj 4. Oferta educațională a Facultății de Economia Turismului Intern si Internațional cuprnde în prezent trei programe . Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative asigura studentilor o buna pregatire in domeniul. Despre facultate; Admitere; Licenta; Masterate; Cadre didactice. Facultatea de Management Turistic si Comercial asigura un nivel ridicat de . Indiferent de forma de invatamant aleasa (IF sau IFR), concursul de admitere la programele de studii universitare de licenta se realizeaza pe baza mediei . Facultatea de Geografie, Turism şi Sport are drept obiectiv formarea de specialişti cu pregătire superioară în domeniile Geografie, Ştiinţa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare