joi, 10 mai 2018

Reconditionat volan piele

Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Reconditionare volan piele de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. CSL Detailing Botosani - Reconditionare Volan BMW S.

Reconditionari volane din piele, Galați. Reconditionam orice model de volan din piele sau. Reconditionari volane Bucuresti si orice alt oras din tara. Oferim servicii de tapiterie auto pentru volane imbracate in piele naturala, piele ecologica si alcantara .

Am luat de curand o masina care are volan imbracat in piele. Vreau sa stiu daca exista vreun tratament de reconditionare a pielii or smthin'. Reconditionam si retapitam volane , reparam air-baguri de volan si bord. Fie ca este in piele, fie ca este este cel standar noi iti readucem volanul si implicit interiorul masinii la viata.


Iti asiguram reconditionare Volan Piele cu piele . Pro Auto Detailing va ofera servicii de reconditionare pentru orice tip de volan. Saptamana asta am reusit sa reconditionez si eu volanul, ajunsese intr-o stare deplorabila. Initial i-am aruncat o husa de piele pe el pana .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare