miercuri, 12 octombrie 2016

Pizza aha brasov

Un bistro cochet, amenajat pe doua nivele, cu un meniu variat. Pentru orice pizza comandata in incinta localului primesti din partea casei un pahar de bere peroni 4ml Pentru orice pasta comandata in incinta. Afla meniul zilei, meniul a la carte, detalii despre serviciile de livrare la domiciliu, preturi, meniuri, orar, telefon, oferte speciale si alte informatii utile despre Aha .

See what your friends are saying about AHA Bistro Lounge. Deliciul ideal pentru orice zi: lei pentru o pizza gustoasa si copioasa la AHA Bistro Lounge in valoare de lei - Reducere ! AHA Lounge, face parte din lista restaurantelor din Brasov. Doriti un local linistit cu un aer boem, atunci nu mai cautati si faceti o rezervare.

Pizza della Nonna Brasov Livrari la domiciliu. Livrari gratuite pizza cuptor cu lemne Brasov. Paste salate preparate la gratar deserturi servicii de .

Brasov - pizza, produse fast-foo produse rotiserie, meniu restaurant, servicii catering pentru firme, retete, . Pensiunea Ober Bulevardul Noiembrie nr. Pizzeria Della Nonna Strada Doctor Ioan Cantacuzino Nr. Bistro Aha Brasov Lucian Blaga nr. Rezervări la Aha Bistro Lounge, Brașov. Bistro, restaurant, cafenea, pizza cu specific american din Brașov pe ialoc.


Lista completa de Baruri şi Cafenele din Braşov. In Sibiu, ne gasiti la adresa Piata Aurarilor, Nr. Ne gasiti pentru comenzi la numarul de telefon: 034442.


Strada Decembrie 1 5000Brasov, Romania, 5001Brașov. Ando's Fast Food Pizza Brasov thumb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare