luni, 24 octombrie 2016

Parfum auto concentrat

Parfum esente auto Concentrate pe baza de ulei ml cu pulverizator . Parfum auto concentrat Fresh Car Caracteristici: - produs biodegradabil peste ; - parfum auto concentrat ce conferă habitaclului prospeţime. Parfum concentrat cu esente de calitate superioara pentru neutralizare instantanee a mirosurilor urate cat si parfumarea tuturor incintelor inchise ca masini, .

Cumpara Odorizante auto de la eMAG la preturi avantajoase. Parfum auto concentrat 100ml ,persistenta ore , arome exclusiviste , Rome , Moscow , Dubai , Paris si London. Alege din oferte pentru parfum auto.


Parfum auto - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

AIR FRESH CONCENTRAT Eliminator de mirosuri si purificator de aer. Utilizare manuala: O parte solutie concentrata AUTO FRESH se dilueaza cu parti apa. VOC), substante colorante sau odorizante care pot . Odorizant concentrat destinat eliminarii mirosurilor neplacute si persistente.


Are o concentratie mare de parfum, neutralizeaza mirosurile si lasa un parfum . PARFUM AUTO – BUBBLEGUEste un odorizant concentrat cu aroma de GUMA TURBO Bubblegum. Are o mare putere de odorizare si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare