miercuri, 19 octombrie 2016

Franciza cafenea starbucks

Cateva mici sfaturi de care ai nevoie pentru a deschide o franciza Starbucks. Aceleasi reguli aplicandu-se si in alegerea locatiei unei cafenele Starbucks. Citeste cele mai recente stiri de business despre Starbucks, franciza si cafenea publicate pe wall-street.

Starbucks este o cafenea in care NU se fumeaza. Ori romanii in majoritate aprind o tigara la o cafeluta. Acesta este probabil motivul pentru care locatia de 180 . Acum insa incearca altceva: sa-i lase pe altii sa se ocupe de cafenele.

Conform The Wall Street Journal, Starbucks a evitat franciza mult timp, . Prietenul meu a cumparat o franciza, cu mult mai putini bani, dar acum banuiesc ca depinde si de. La Starbucks Coffee este foarte identic. Compania poloneză AmRest Holdings a anunţat vineri că a preluat franciza de cafenele Starbucks în România şi Bulgaria, într-o tranzacţie . Lanţul de peste de cafenele Starbucks, adus pe piaţa locală în sistem de franciză de grupul polonez Amrest, a terminat anul trecut cu afaceri . Cafenele care opereaza in franciza pe piata locala. Conditii obtinere franciza Starbucks: contract ani, minim locatii, experienta in real-estate sau . Compania Marinopoulos Coffee Company, operatorul cafenelelor Starbucks pe piaţa locală, a decis să închidă unitatatea din Liberty Center, după doar un an .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare