marți, 11 octombrie 2016

Jocuri cumparaturi in new york

Calatoreste ca o fetiscana pe strazile New York-ului! Pleaca la cumparaturi cu o fata cu simtul modei si cheltuie banii cu intelepciune. Jocuri Shopping: Alcatuieste o delicioasa lista de cumparaturi, mergi la magazin si fa cumparaturi pana nu mai poti intr-unul.

Barbie a ajuns la New York si zilele astea doreste sa faca cumparaturi deoarece sunt reduceri foarte mari. Unul dintre cele mai populare jocuri fete, Cumparaturi la New York poate fi jucat gratis aici. Cuvintele asociate de catre jucatori cu acest joc sunt dress up, moda.


Ce poate sa faca o fata singura si cu bani pe card la New York?

Tine cont de recomandari inainte de fiecare nivel si porneste in goana dupa cumparaturi. Joacă Shopaholic New York pe FunnyGames. Zilnic ai la dispoziţie câţiva dolari pentru cheltuială.


Foloseşte aceşti bani şi cumpără-ţi cele mai superbe haine . Barbie urmeaza sa isi petreaca cateva zile in faimosul oras american New York. Asa cum bine stiti de fiecare data cand o domnisoara pleaca in . Este timpul pentru putin rasfat si anume cumparaturi la New York care inseamna un adevarat lux pentru ca acolo veti gasi cele mai elegante si scumpe modele . Avem o veste extraodinar de buna pentru toate fetele care sunt prezente astazi aici pe site-ul nostru jocuri-funny.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare