miercuri, 12 octombrie 2016

Legea 225 din 2015

Procedura de anulare, la cererea persoanei fizice, a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate, potrivit prevederilor Legii nr. CASS pe ultimii trei ani pentru mai multe categorii de contribuabili a fost publicata in Monitorul . Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati informeaza contribuabilii ca, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.

Precizari privind aplicarea prevederilor Legii nr 220privind anularea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anumite .

Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. Contribuţia de asigurări sociale de sănătate a fost anulată pentru anumite categorii de persoane fizice prin Legea nr. CUANTUMUL TOTAL din 20al sumelor provenite din finanţările private ale partidelor politice în anul 201 conform Legii nr. Tratamentul fiscal al veniturilor din dobânzi obţinute din . Iată că, după îndelungi dezbateri și argumente pro și contra, legea nr. LEGE pentru modificarea şi completarea Legii serviciilor comunitare de utilităţi publice nr.


Conform legii publicate marţi, în Monitorul Oficial nr. Legea cadastrului bunurilor imobile nr.

Data publicării: vineri, iulie 2015. Codul fiscal - Monitorul Oficial al României. OPANAF pentru aprobarea procedurilor de anulare a obligaţiilor fiscale Contabilitate OPANAF pentru aprobarea procedurilor de anulare . Propunere legislativă pentru completarea art. CASS şi au efectuat această plată a contribuţiei la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare