vineri, 12 ianuarie 2018

Tevi infundate cu grasime

Teava scurgere infundata serios - Este vorba de o teava comuna pentru chiuveta. Daca sunt depuneri de grasime, par, si alte depuneri in afara de carpe si cutii . Ian 2009teava scurgere infundata cu molozpostăriSept 2006Mai multe rezultate de la forum. Pagini similare Evaluare: - ‎de voturiaug.


O oala de apa clocotita te scapa de grasimile acumulate pe teava . Chiuveta din bucătărie se înfundă foarte ușor cu resturi de alimente, cu grăsime și zaț de cafea.

Folosește o sită deasupra scurgătorului să . Infundarea scurgerii de la baie sau bucatarie este o problema care se intampla. De cele mai multe, obiectele sanitare se infunda din cauza depunerii grasimilor pe tevi sau datorita formarii unor dopuri (acumulari de reziduuri). Dacă una dintre scurgeri este înfundată complet sau parţial, trebuie verificat în . Daca ai tevi infundate,pune la fiert 5-litri de apa 2grame sare de grame bicarbonat.


Toarna apa dupa ce da in clocot in vasul care are teava infundata si. Fetele de masa sunt adesea patate cu sosuri,grasime sau vin. Scurgerile înfundate reprezintă o realitate frecventă în cele mai multe locuințe. Resturile de mâncare, grăsimea și alte substanțe transformă .

Chiuvetele se tot infunda si le tot desfundam cu mr muscle.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare