joi, 18 ianuarie 2018

Altex iasi palas

Tudor Vladimirescu, Iulius Mall, parter, Iasi. Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2X diferenta. Altex iti ofera o gama diversificata de produse electronice si electrocasnice, ITC si multimedia.

Cele mai bune oferte catalog Altex din Iasi, Bd. Tudor Vladimirescu, Iulius Mall, parter: produse in oferte si promotii. Cele mai bune oferte din catalog Altex in Iasi: descopera toate produsele in oferta, promotiile Altex si ofertele speciale.


Descopera preturile mici la produsele IT din magazinul Flanco Palas Iasi!

Vino la Flanco Palas Iasi si cumpara-ti un gadget nou. Nu rata ofertele la tablete si telefoane mobile de la Altex Tudor Vladimirescu, Iasi! Te asteptam la Altex Tudor Vladimirescu, Iasi pentru a afla de preturile.


Va luam de la scara si va aducem la scara masini la alegere soferi de incredere si amabili. Rominia iasi aeroport bucuresti aeroport . Situat în centrul istoric, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil oraş în inima oraşului. Găsește orarul pentru Altex Romania SRL - Iasi Iulius în Bulevardul Tudor Vladimirescu, Iaşi și verifică alte detalii, precum hartă, numere de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare