vineri, 26 ianuarie 2018

Oja cu gel fara lampa

Unghiile cu gel fără lampă nu necesită întreţinere, pentru că rezistă. Acest gel, pentru tehnica fără lampă, este un produs care se solidifică în contact cu aerul. Se apropie cu brio spre oja semipermanetă în ceea ce privește strălucirea, anti zgârieturile și netezimea unghiei.

Comanda online Oja cu efect de GEL fara Lampa UV. Ofera stralucire, putere mare de acoperire si netezire, textura matasoasa si o culoare frumos pigmentata. Conferă unghiei un luciu intens și un volum instant datorită efectului de gel, fără a fi nevoie de lampa UV.


Prezentarea produsului Kit GelLack Mini (fara lampa uv) pentru unghii false și manichiură.

Oja semipermanenta GELlack 2M - Base Gel, buc. Alege din oferte pentru gel care se usuca fara lampa. Gel care se usuca fara lampa - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Set kit unghii cu gel fara lampa - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. SET unghii,lampa uv ,pila electrica sclipicil gel color,oja pictura. Pentru ele a fost creata oja-gel, cea mai nouă tehnologie în materie de.


Se aplică un prim strat, se tine sub lampă LED două minute şi se repeta. Oja Essie, cunoscuta pentru rezistenta oferita la un pret accesibil 3. VIDEO: Manichiura cu gel acasa fara lampa UV .

Iar manichiura cu gel, acril ori lac semipermanent se incadreaza. Preponderent pe motiv de slefuire a suprafetei lacuite, folosirea lampii de uscare UV,. Dar fiindca si aici a fost loc de mai bine… te anunt ca oja noastra cea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare