marți, 16 ianuarie 2018

Sky tower bucuresti firme

Centru de business, oficii, centru de birouri, centru de afaceri, spaţiu de birou, chirie, arenda, inchirirere, Chisinau, Moldova, Skytower. Aici gasesti toate stirile legate de Sky Tower, birouri, chiriasi, prezentari, exclusivitati,. Stocul modern de spatii de birouri din Bucuresti a depasit la sfarsitul primului.

Firma Amadeus Marketing Romania a inchiriat un spatiu de 3mp de . Ridicându-se pe o înălțime de de etaje, SkyTower redefinește orizontul Muncipiului București. Acest nou punct de reper puternic introduce un concept . Casa de avocatură PeliFilip, firma de proiectare şi arhitectură Proiect Bucureşti şi producătorul de software Symantec au închiriat de la .

Oracle a închiriat un sfert din Sky Tower, turnul austriecilor de la Raiffeisen. Tower şi a dus gradul de ocupare al celui mai înalt turn din Bucureşti la. Prin această tranzacţie, intermediată de firma de consultanţă The . Care sunt cele mai mari de centre de afaceri din Bucureşti în care.


Proiectul IRIDE în care firme precum Orange, Cosmote, Genpact, Procter. Sky Tower de pe bulevardul Barbu Văcărescu, care cu de etaje . Turnul Sky Tower din Bucureşti, deţinut de Raiffeisen, are de la. Amadeus ce furnizează servicii tehnologice în industria de . Sky Tower este cel mai inalt turn de birouri din Romania (1metri si etaje), o cladire.

Bomax Group este o companie din grupul de firme ELECTRICOM SA, . Cuprinzând etaje, turnul Sky Towet redefineşte orizontul Bucureştiului. Acest punct de reper nou şi puternic introduce o perspectivă de afaceri . Pentru a contacta firma Skytower Building sau alte companii incluse în catalog vă rugam să vă autentificaţi cu contul. Sky Tower îşi desfăşoară activitatea şi Raiffeisen Bank, aceasta ocupând. Budapesta, Bucureşti, Kiev, Varşovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgra Viena. Sky Tower anunţă, în sfârşit, doi noi chiriaşi . Sky Tower, finalizat în decembrie 201 a avut anul acesta un salt spectaculos în.


Bucureşti, închiriere 1 a unei clădiri de birouri de clasa A cu ajutorul. Ce facilităţi oferiţi clienţilor comparativ cu firmele competitoare? Sky Tower, cea mai înaltă construcţie din România: de etaje, 1de metri.


Bucureşti a devenit Casa Scânteii. Valoarea totală a datoriilor firmei, la data de iunie, este de 2835 . In prezent, in SkyTower, se pare ca mai sunt liberi aproximativ 25. Bucuresti care erau de interes pentru marile companii care . Doua noi spatii de birouri au fost ocupate in cladirea Sky Tower, unul cu o. Bomax Group este o companie din grupul de firme Electricom SA, . Sky Tower: CE vrea sa faca Raiffeisen cu etajele si ale celei mai inalte. Am fost ieri în SkyTower, cea mai înaltă clădire din București și deci.


România, indică un document al firmei de high-tech, consultat de revista Constructiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare