marți, 16 ianuarie 2018

Laurentiu trocan rasirom

RASIROM are ca obiect de activitate proiectarea şi realizarea de sisteme. Laurențiu Trocan a fost numit în funcția . Pagini similareÎn data de noiembrie 201 domnul Laurențiu Trocan a fost numit în funcția de director general și președinte al Consiliului de Administrație al Regiei . Laurentiu Trocan was appointed general manager . Laurentiu Trocan was appointed general manager and chairman of the Council of Rasirom Autonomous State. Laurenţiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 20pe poziţia de director de vânzări.

Afacerile D-Link în România s-au situat la milioane . Citeste si: Laurenţiu Trocan, promovat de taiwanezii de la D-Link pe poziţia. Laurenţiu Trocan, promovat de taiwanezii de la D-Link pe poziţia de country manager. Traducerea acestei paginiRomânia - ‎Country Sales Manager at D-Link Europe - ‎D-Link EuropeVizualizaţi profilul profesional al lui Laurentiu Trocan pe LinkedIn. LinkedIn este cea mai mare rețea de afaceri din lume, care îi ajută pe profesioniștii precum . Lipsesc: rasiromLaurenţiu Trocan este noul Country Manager al D-Link România.


Martie 201 D-Link l-a desemnat pe Laurenţiu Trocan în funcţia de Country Manager in Romania. Laurentiu Trocan s-a alaturat echipei D-Link in 201 dezvoltand strategii de marketing si vanzari, atat pentru sectorul business, cat si pentru . Corneliu Vadim Tudor: Jurnalul Revoluţiei, de la Crăciun la Paşte.

Laurentiu Trocan despre CBC Romania. Director comercial: Laurentiu Stan. Download : RASIROM - We protect what matters, through technology. Laurenţiu Trocan, Country Manager D-Link Romania În România, D-Link este .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare